MVM SE Logiscool (Roblox) sporttábor

Általános információk

típus
Bejárós
időpont
2022.07.25-07.29
helyszín
Kék Duna Csónakház, 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 108.
Min/Max fő
3 /8
létszám
5 /8
korcsoport
9 - 12 évesek
Részvételi díj
25.000 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

Roblox (9-12 éveseknek)

Gyermeked nemcsak játszani szeretne, hanem saját, egyedi Roblox játékot is tervezne? Legújabb táborunkban a Robloxot a következő szintre emeljük. Táborozóink a játékon túl felfedezik a kedvenc játékplatformjuk mögött álló tényleges kódot. Megtervezik és létrehozzák saját Roblox játékukat, szkripteket használva és szerkesztve a Lua programozási nyelven.

A tábor célja, hogy a saját Roblox játékuk megtervezésén keresztül fejlődjenek a gyerekek logikai képességei. A gyerekek különböző modok, szkriptek és játéktervezési koncepciók felhasználásával létrehozzák és módosítják saját egyedi játékukat (egyéni modokat és térképeket hozhatnak létre a játékban). Játékosan ismerkednek meg a játéktervezés elveivel és a Roblox által használt Lua programozási nyelvvel, amelynek segítségével - a szkriptek szerkesztésén keresztül - egyedi játékokat is létrehozhatnak. A tábor végére a diákok képesek lesznek megalkotni és közzétenni első saját Roblox játékukat, amelyet bármilyen platformon megoszthatnak barátaikkal.

Szeretnénk, ha ezekben a tematikus táborokban sem maradnának a gyerekek sportos program nélkül, ezért délutánonként – helyszíntől függően - változatos szabadtéri programokat igyekszünk kínálni nekik.

A táborokban való részvétel feltétele a Logiscool Kft. Adatkezelési tájékoztatójának elfogadása.

Adatkezelési dokumentumok
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993