Asztalitenisz Szakosztály

Szakosztály vezető: Urbán Erika
Telefonszám: +36-20-323-1068
Email: urban.erika.mvmse@gmail.com

Bemutatkozás

Az asztalitenisz szakosztály talán már az MVM SE megalakulása óta működik.

Szakosztályunk heti egy alkalommal (kedden du. 17.30 - 21.00 óráig) biztosít játéklehetőséget a Bp. I. ker. Batthyány Lajos Általános Iskola tornatermében, ahol immár 20 éve van lehetőségünk ideális körülmények között edzeni:  tágas tornaterem kitűnő asztalokkal, jó világítással, öltözőkkel és zuhanyozókkal.

Létszámunk évről évre gyarapszik. A 4-5 felállított asztalon szinte mindenki végig tud játszani akár 2-3 órát is. Természetesen, amikor többen össze jövünk, úgy játszunk, hogy mindenki asztalhoz kerüljön és kellőképpen elfáradjon.

Három különböző Bajnokságban is nagyon jó eredményekkel veszünk részt: az MVM I. csapat a Budapest Bajnokság  I/A osztályában évről évre az élmezőnyben szerepel. Az MVM II. csapat a Bp. II/2 osztályban a mezőny második felét erősíti. Az MVM III. és az MVM-MAVIR csapataink a Délbudapesti Asztalitenisz Szövetség által szervezett II. osztályú bajnokságban küzdenek hétről-hétre nagy lelkesedéssel, melynek köszönhetően a középmezőny meghatározó csapatai lettek. 

 

A szakosztály tagjai mindig nagyon várják az évente megrendezésre kerülő villamosenergia-ipari asztalitenisz találkozót. Ezen a nagyon színvonalas, jól megszervezett eseményen nem csak rengeteg mérkőzést játszhatunk, hanem találkozhatunk a már szinte barátokká vált „ellenfeleinkkel”: a pingpong asztalnál versenyzünk egymással, de az asztalon kívül véget nem érően beszéljük meg az elmúlt év történéseit. Az MVM SE ezeken a találkozókon is rendre az élmezőnyben végez, sőt szakosztályunk vezetője, Urbán Erika az elmúlt évek iparági találkozóin elért kimagasló teljesítményéért elnyerte a VITSPORT által alapított „Örökös Bajnok”-i címet. Több találkozón még egy külön díjban is részesültünk: tagtársunk Korodi Mihály a legidősebb résztvevőnek járó díjat vehette át. Nagyon büszkék vagyunk rá, és reméljük, hogy még sokáig erősíti csapatunkat.

 

Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a MAVIR SE asztalitenisz szakosztályával is: többször tartunk közös edzéseket, komoly edzőmeccseket és évről-évre közösen rendezünk tagjainknak Házi Bajnokságot.

 

Programjaink:

- edzés: minden héten kedden 17.30 - 21.00 óráig, helyszín: 

- Házi Bajnokság: 2024. májusára tervezzük

- minden év júniusában a Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozón veszünk részt 

- a három különböző bajnokság mérkőzései hétről-hétre folyamatosan zajlanak

- a nyári szünetben az iskola zárva tartása miatt az asztalitenisz szakosztály is nyári szünetet tart

 

Szeretettel várjuk a ping-pongozni szerető és vágyó munkatársainkat és családtagjaikat, illetve nyugdíjasainkat, hogy minél többen jelentkezzenek szakosztályunkba.

 

Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.