Labdarúgó Szakosztály

Szakosztály vezető: Mohi Áron
Telefonszám: +36-20-403-7040
Email: mohia@ceenergy.hu

Bemutatkozás

Az MVM Sportegyesület Labdarúgó szakosztálya jó hangulatú eseményein, edzettségi szinttől függetlenül vár minden munkavállalót és hozzátartozóját.

 

Három kategóriában is keresünk tagokat:

o   Képzett labdarúgó vagy, és nincs játékengedélyed nagypályás/footsal csapatnál. Évente két-három alkalommal képviselnéd a céget, iparághoz köthető, kispályás labdarúgó tornákon

o   Szeretsz focizni és az MVM SE csapatával szívesen indulnál akár heti rendszerességgel tartott bajnokságban (játékengedély nem kizáró ok)

o   Szeretsz focizni (tudásszinttől függetlenül) és munkatársakkal szívesen játszanál munka után, alkalomszerűen vagy akár rendszeresen, kötöttség nélkül.

 

Jelenleg csütörtökönként 18:30-tól tartunk rendszeresen edzést a II. kerületben.

 

Focizni nem feltétlenül a teljesítmény fokozása miatt érdemes, hanem a mozgás, a közösség, a jókedv vagy akár kapcsolatépítés miatt is. Ha valamelyik kategóriában magadra ismertél, jelentkezz mihamarabb, vagy bővebb felvilágosításért keresd a szakosztályvezetőt!

 

Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.