Kerékpáros túraszakosztály

Szakosztály vezető: Zakara Gergely
Telefonszám: +36-20-401-3152
Email: gzakara@mvm-bszk.hu

Bemutatkozás

Az MVM Sportegyesület Túra-Kerékpár szakosztályán keresztül a kerékpározás szerelmeseinek szervezünk változatos kirándulásokat. Célunk, hogy jó hangulatú túráinkon edzettségi szinttől függetlenül mindenki jól érezze magát és kikapcsolódhasson.

Az év során főleg egynapos túrákat szervezünk az ország egész területére, de tervben vannak teljesítménytúrák és több napos kirándulások is.

Túráinkon a Budapesti agglomerációra, a Dunakanyarra, a Balaton és a Tisza-tó környékére, illetve az ország egyéb, turisztikai szempontból vonzó, pihentető területeire fókuszálunk. A túrák túlnyomó része kerékpárúton halad, de gyakran lemerészkedünk a murvás terepre is, hiszen a hegyvidéki-erdős ösvényeken haladva egészen más élmények szerezhetők, mint a kiépített bicikliúton. 

Nem idegenkedünk az elektromos kerékpár használatától sem: nagyon népszerűek a Visegrádi hegységbe szervezett Ebike-túráink is.

Nem titkolt célunk az sem, túráinkon a kollégák családtagjait is megmozgassuk: ennek érdekében olyan családi túrákat szervezünk, amelyeket akár kisebb gyermekek is teljesíteni tudnak.

Hiszünk abban, hogy bicajozni nem feltétlenül a teljesítmény fokozása miatt érdemes, hanem  elsősorban a mozgás, a közösség, a jókedv, a természeti-kulturális értékek - és nem utolsósorban a kulináris élvezetek - felfedezése miatt hasznos és fontos tevékenység. Túráinkat ennek megfelelően rugalmasan alakítjuk – bízva abban, hogy egyre több egyesületi tagot üdvözölhetünk ebben a szakosztályban.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Hírek

Júliusi kerékpártúrák

2024 június 28. - MVM SE

Az MVM SE az alábbi kerékpártúrákat ajánlja júliusban:

Tovább...
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.