Vitorlás tábor

Általános információk

típus
Ottalvós
időpont
2024.08.25-08.30
helyszín
8230 Balatonfüred, Kouvola utca 1.
korcsoport
14 - 17 évesek
Részvételi díj
60.000 Ft
Külsős részvételi díj
100.000 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

A tábor során a gyerekek betekintést kaphatnak a vitorlázás elméleti alapjaiba és gyakorlatába. Az oktatást pedagógiai és vitorlás edzői tapasztalattal is rendelkező táborvezetők tartják, ők látják el a gyermekek 24 órás felügyeletét és gondoskodnak a színes szabadidős programok lebonyolításáról az MVM SE sporteszközeivel.

 A táborozókat a Koloska-kikötő klubházának színvonalas szobáiban szállásoljuk el, a napi háromszori étkezést pedig az MVM Paksi Atomerőmű Rekreációs Központjának étterme biztosítja.

A Sportegyesület célja nem csupán a munkavállalók gyermekei számára nyújtott tartalmas nyári elfoglaltság lehetőségének biztosítása, hanem a hazai vitorlás sport utánpótlás-nevelésének támogatása, a vitorlázás iránt elkötelezettséget érző, 8-10 éves, tehetséges gyermekek toborzása és az egyesület évek óta sikeresen működő utánpótlás programjába történő bevonzása.

 A tábor az MVM-csoport munkavállalói és hozzátartozói gyermekei számára 60.000 Ft/fő/hét, külsős jelentkezők számára 100.000 Ft/fő/hét áron érhető el.

 A jelenlegi regisztráció előjelentkezésnek számít, a részvétellel kapcsolatos végleges visszajelzést 2024. május 20-ig e-mailben kapják meg a jelentkezők.

Ezúton is felhívjuk a figyelmet, hogy a 468/2022. (IX. 21.) kormányrendelet 2.3. bekezdése alapján  a szállásadó magyarországi szálláshely igénybevétele esetén köteles rögzíteni a 14 év feletti gyermekek adatait.

Ezért a jelentkezési űrlapon kérjük a szülő nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy gyermeke - amennyiben betöltötte a 14. életévét - rendelkezik-e tábor kezdetekor érvényes fényképes személyazonosító okmánnyal (személyi igazolvány vagy útlevél). Az eredeti okmányra a fenti adatszolgáltatási kötelezettség miatt a táborba való megérkezéskor is szükség lesz.

A tábor jelentkezési ideje lejárt
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.