MVM SE sporttábor

Általános információk

típus
Bejárós
időpont
2024.07.15-07.19
helyszín
1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 108. (Kék Duna Csónakház)
Min/Max fő
10 /20
létszám
14 /20
korcsoport
10 - 14 évesek
Részvételi díj
24.000 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

Az MVM Sportegyesület által szervezett sporttáborban a gyerekek aktív energiáinak lekötésére törekszünk.

A vidám fogó- és ügyességi játékokon túl a következő sportágakban próbálhatják ki magukat a résztvevők szükség esetén életkor/képesség szerinti csoportbontásban: futás, tollaslabda, asztalitenisz, különböző labdajátékok. Opcionálisan heti egy teniszoktatást, ill. tartásjavító tornát is szervezünk.

Célunk nem csak a biztonságos koordináció- és mozgásfejlesztés, hanem a sportos életmód megszerettetése, a jókedv és a vidámság.

A gyerekek a hét elején magukkal hozhatják kerékpárjukat, rollerüket vagy görkorcsolyájukat (sisak, védőfelszerelés erősen ajánlott!!), hogy a Duna-parton együtt tehessenek kisebb felfedező túrákat.

A gyerekek felügyeletéről szakképzett testnevelő tanárok gondoskodnak. A táboroztatók minden nap 7.30-16.30 óra között állnak rendelkezésre a helyszínen.

A résztvevők reggelit, meleg ebédet és uzsonnát kapnak.

A jelentkezés feltétele az MVM Csoporton belüli munkavállalói jogviszony, valamint egyesületi tagság az MVM Sportegyesületben.

Táborvezetők: Pala Anita és Szűcs Balázs

A tábor jelentkezési ideje lejárt
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.