MVM SE LCF Kids Club sporttábor

Általános információk

típus
Bejárós
időpont
2024.08.12-08.16
helyszín
1039 Budapest, Kossuth Lajos Üdülőpart 108. (Kék Duna Csónakház)
Min/Max fő
15 /32
létszám
32 /32
korcsoport
4 - 12 évesek
Részvételi díj
24.000 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

Vidám, játékos, mozgásos és készségfejlesztő angol táborok, izgalmas tematikákkal, 4-12 éves korosztály számára a Budapest III. kerületi LCF Kids Club nyelviskola szervezésében.

Sok szeretettel várunk minden ovist és iskolást nyári táborainkba, ahol beszédközpontú, játékos módszerrel fejlesztjük az angol nyelvtudást, mindezt úgy, hogy a gyerekek számára a vidámságé és az élményeké legyen a főszerep. 

Kezdők és haladók jelentkezését is várjuk, hiszen táborainkban korosztály és tudásszint alapján osztjuk be a gyerekeket az angol foglalkozások idejére. Sok időt töltünk a szabadban, ahol különböző játékos angol feladatok várják a gyerekeket.

Tematika:  Világkörüli út

Minden nap más kontinensre „látogatunk el” és ismerkedünk a szokásokkal, híres helyszínekkel,  kultúrával és a legnépszerűbb sportokkal is. Délutánonként pedig ki is próbáljuk a legnépszerűbb sportágakat a gyerekekkel, ezzel is még izgalmasabbá téve a délelőtti ismereteket.

Amit a tábor díja tartalmaz:

  • Napi 3 játékos, beszédközpontú angol foglalkozás
  • + napi 1 sportfoglalkozásba ágyazott angol foglalkozás*
  • Egyéb kreatív és készségfejlesztő foglalkozások és ezekhez minden hozzávaló
  • Gyermek tudásszintjének és igénynek megfelelően lehetőség biztosítása az egész napos angol kommunikációra
  • Táborban részt vevő gyermekek szülei számára létrehozott zárt Facebook csoport, ahova napi szinten, folyamatosan több kép és videó kerül fel a foglalkozásokról, élményekről
  • Felkészült, tapasztalt oktatók, táboroztatók
  • Napi 3x étkezés és ásványvíz, nasi egész nap folyamán
  • LCF Kids Club meglepetés ajándék
  • Reggel 7:15-8:00 és délután 16:00-17:00 között ügyeleti idő (a tábori program 8:00-16:00-ig tart)

* Tudományosan bizonyított tény, hogy a testmozgás az emberi agy jobb agyféltekéjét hozza működésbe, míg a tanulásért felelős központok a bal agyféltekében találhatók.

A mozgásos tanulás hatékonysága a két agyfélteke együttes működésében rejlik, hiszen ezeken a foglalkozásokon összekapcsoljuk a sok mozgásos és zenés játékokat a nyelvi feladatokkal.

Ezáltal ezek a foglalkozások az angol nyelvvel való ismerkedés és annak tanulása mellett előnyösen hatnak a gyermekek mozgásfejlődésére, mozgásérzékelésére, egyensúlyérzékére, ritmusérzékére és zenei hallására is. A módszertan egyik alappillére a TPR (Total Physical Response – cselekedtető módszer), aminél bizonyos mozgások, kifejezések és szavak együttes használata által könnyedén sajátítják el a gyerekek az adott idegen nyelvet. 

A jelentkezés feltétele az MVM Csoporton belüli munkavállalói jogviszony, valamint egyesületi tagság az MVM Sportegyesületben.

A tábor betelt
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.