MVM SE Logiscool tábor

Általános információk

típus
Bejárós
időpont
2024.07.08-07.12
helyszín
9025 Győr, Rát Mátyás tér 2.
Min/Max fő
6 /10
létszám
0 /10
korcsoport
11 - 13 évesek
Részvételi díj
30.000 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

Belecseppenve a Digitális Illusztrációk világába, az 11-13 éves fiatal művészek felfedezik a digitális rajzolás varázsát különféle eszközökkel, mint például a Krita. Ez a tábor a karakteralkotástól az animációig izgalmas projektek által vezeti résztvevőit, szenvedélyt ébresztve a digitális művészet iránt, és megalapozva saját egyedi művészeti stílusuknak.

A gyakorlatorientált projekteken keresztül és szakértői segítséget kapva a résztvevők megtanulják a Krita, a híres ingyenes rajzoló szoftverhasználatát. Felfedezik a különféle digitális stílusokat és formátumokat, miközben saját karakterket hoznak létre, hogy közelebb kerüljenek saját egyedi stílusuk felfedezéséhez. Az utazás nem áll meg az alkotásnál: a gyerekek egyszerű programozással megtanulják karaktereik animálását és belemerülnek a digitális grafika jövőjébe, betekintést nyerve a 3D modellezésbe és az AI megoldásokba. Egy virtuális kiállítással zárulva, ez a workshop nemcsak finomítja a művészi készségeket, hanem lehetőséget teremt a fiatal alkotóknak arra, hogy magabiztosan mutassák be digitális műveiket társaiknak és szüleiknek, meghatározva ezzel útjukat a digitális művészetek világában.

Szeretnénk, ha ezekben a tematikus táborokban sem maradnának a gyerekek sportos program nélkül, ezért délutánonként változatos szabadtéri programokat igyekszünk kínálni nekik.

A turnusokban minden nap 7.30-16.30 között állnak rendelkezésre a táboroztatók a helyszínen.

A gyerekek reggelit, meleg ebédet és uzsonnát kapnak.

A jelentkezés feltétele az MVM Csoporton belüli munkavállalói jogviszony, valamint egyesületi tagság az MVM Sportegyesületben.

A táborokban való részvétel feltétele a Logiscool Kft. Adatkezelési tájékoztatójának elfogadása. 

Adatkezelési dokumentumok
A tábor jelentkezési ideje lejárt
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.