Programozó sporttábor

Általános információk

típus
Bejárós
időpont
2024.07.08-07.12
helyszín
1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1/C. (ELTE Lágymányosi Campus - Déli tömb)
Min/Max fő
/15
létszám
6 /15
korcsoport
8 - 15 évesek
Részvételi díj
24.000 Ft
Külsős részvételi díj
0 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

Az informatika, a robotika és a logikai játékok iránt érdeklődő 8-15 éves gyerekek részére indítjuk a Programozó tábort. A táborba előképzettség nélkül is nyugodtan lehet jelentkezni, mert a gyerekek különböző szinteken, az életkornak és tudásnak megfelelő tematika segítségével tanulhatnak programozni és ismerkedhetnek a biztonságos internethasználattal. Abba is bepillanthatnak, hogy mit is csinál egy informatikus, milyen területei vannak ennek a szakmának.

Tematika: Játéktervezés – Robotika

Rövid ismerkedés különböző játéktípusokkal, módosítási és bővítési lehetőségekkel. Saját játék koncepciójának megtervezése: kerettörténet, célok, karakterek, pálya és egyéb kellékek tervezésének előkészítése

Robotika: alap-parancsok, ciklusok és feltételek megtanulása, blokkprogramozás megismerése, egyszerű ciklusok és elágazások kipróbálása, felső tagozatos gyerekek esetén összetettebb szenzorhasználat, többszörös elágazások, „önvezető robot” készítése

Szeretnénk, ha a programozó tábor sem telne el sportprogram nélkül, ezért délutánonként  változatos szabadtéri programokat igyekszünk kínálni nekik.

A turnusokban minden nap 8.00-16.30 között állnak rendelkezésre a táboroztatók a helyszínen.

A gyerekek meleg ebédet kapnak minden nap.

 

A tábor jelentkezési ideje lejárt
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.