Programozó sporttábor

Általános információk

típus
Bejárós
időpont
2024.07.15-07.19
helyszín
9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66
Min/Max fő
8 /15
létszám
0 /15
korcsoport
8 - 15 évesek
Részvételi díj
24.000 Ft
Külsős részvételi díj
0 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

Az informatika, a robotika és a logikai játékok iránt érdeklődő 8-15 éves gyerekek részére indítjuk a Programozó tábort. A táborba előképzettség nélkül is nyugodtan lehet jelentkezni, mert a gyerekek különböző szinteken, az életkornak és tudásnak megfelelő tematika segítségével tanulhatnak programozni és ismerkedhetnek a biztonságos internethasználattal. Abba is bepillanthatnak, hogy mit is csinál egy informatikus, milyen területei vannak ennek a szakmának.

Tematika: Játéktervezés – Robotika

Rövid ismerkedés különböző játéktípusokkal, módosítási és bővítési lehetőségekkel. Saját játék koncepciójának megtervezése: kerettörténet, célok, karakterek, pálya és egyéb kellékek tervezésének előkészítése

Robotika: alap-parancsok, ciklusok és feltételek megtanulása, blokkprogramozás megismerése, egyszerű ciklusok és elágazások kipróbálása, felső tagozatos gyerekek esetén összetettebb szenzorhasználat, többszörös elágazások, „önvezető robot” készítése

A programozó tematika mellett csoportbontásban változatos szabad- és beltéri sportprogramokat kínálunk a gyerekeknek. Célunk nem csak a biztonságos koordináció- és mozgásfejlesztés, hanem a sportos életmód megszerettetése, a jókedv és a vidámság.

 

A gyerekek meleg ebédet kapnak kapnak.

 A jelentkezés feltétele az MVM Csoporton belüli munkavállalói jogviszony, valamint egyesületi tagság az MVM Sportegyesületben.

 

A tábor jelentkezési ideje lejárt
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.