MVM SE Logiscool (Minecraft Mars Mission) sporttábor

Általános információk

típus
Bejárós
időpont
2022.07.18-07.22
helyszín
Kék Duna Csónakház, 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 108.
Min/Max fő
3 /10
létszám
8 /10
korcsoport
10 - 14 évesek
Részvételi díj
25.000 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

Minecraft Mars Mission (10-14 éveseknek)

A Logiscool Minecraft táborainak legújabb állomása a Mars! A gyerekek megismerhetik a vöröskőben rejlő lehetőségeket és saját űrbázist építhetnek, amiben a napelemektől kezdve az ételautomatán keresztül a bolygót benépesítő különleges robotokig mindent megépíthetnek. Eközben megismerik a Minecraftot, azt, hogy a játék hogyan van felépítve és hogyan működik, valamint megismerkednek a logikai kapukkal, a vöröskővel és a Minecraft különféle funkcióival – mindezt úgy, hogy közben tanulnak a Marsról és az űrutazásról is.

FONTOS: A Minecraft-táborokban való részvételhez javasolt egy érvényes Minecraft előfizetés (PC/Mac) megvásárlása, de a táboroztató korlátozott számban minden helyszínen tud PC-licenszet rendelkezésre bocsátani. Amennyiben a vásárlás mellett döntenél, ezen a linken keresztül van rá lehetőség: https://minecraft.net/en/store/minecraft, de figyelj arra, hogy a WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 licenszek NEM megfelelőek ehhez a táborhoz.

 

Szeretnénk, ha ezekben a tematikus táborokban sem maradnának a gyerekek sportos program nélkül, ezért délutánonként – helyszíntől függően - változatos szabadtéri programokat igyekszünk kínálni nekik.

A táborokban való részvétel feltétele a Logiscool Kft. Adatkezelési tájékoztatójának elfogadása.

Adatkezelési dokumentumok
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993