MVM SE Logiscool (Hacker) sporttábor

Általános információk

típus
Bejárós
időpont
2022.07.25-07.29
helyszín
Kék Duna Csónakház, 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 108.
Min/Max fő
3 /12
létszám
12 /12
korcsoport
7 - 11 évesek
Részvételi díj
25.000 Ft
közösségi szolgálatosok
Igen

Részletek

Leírás

Hacker (7-11 éves)

Most nagyobb szükség van ügyes, kreatív programozókra, mint valaha! Gonosz hackerek egy csoportja felesküdött, hogy örökre leállítja a Youtube-ot, és kíméletlenül letöröl minden videót! A táborozók titokzatos kódos megfejtésével és titkos üzenetek dekódolásával oldhatják meg a YouTube rejtélyét. Az izgalmas logikai játékokon keresztül a gyerekek nemcsak az algoritmikus gondolkodás és programozás alapjait tanulják meg, hanem kreativitásukat, problémamegoldó készségüket és logikájukat is fejlesztik.

A Logiscool Hacker-táborában a gyerekek izgalmas kihívásokon keresztül válhatnak a programozói mentalitás mestereivé. A tábor kreativitásuk, problémamegoldó képességük és logikájuk fejlesztésére is szolgál. A gyerekek a Logiscool saját fejlesztésű, egyedi oktatóplatformján, a Scoolcode-on keresztül tanulják meg a programozás alapjait. A Scoolcode a gyermek életkorához és tudásszintjéhez alkalmazkodva egyesíti a színes digitális építőblokkokat és játékokat a programozói elemekkel és utasításokkal, illetve az írott programkóddal. A táborban a gyerekek közösen izgalmas küldetésekben vesznek részt és rejtvényeket fejtenek meg. A valódi hackerekhez hasonlóan a gyerekek is megismerkednek olyan kifejezésekkel, mint a kódolás és titkosítás, egyben megismerkednek az internetes adatbiztonság alapjaival.

Szeretnénk, ha ezekben a tematikus táborokban sem maradnának a gyerekek sportos program nélkül, ezért délutánonként – helyszíntől függően - változatos szabadtéri programokat igyekszünk kínálni nekik.

A táborokban való részvétel feltétele a Logiscool Kft. Adatkezelési tájékoztatójának elfogadása.

A tábor betelt
Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993