MVM Nádas Kupa 2020

Általános információk / General information  

időpont / Date
2020. Szeptember 05. - 06.
helyszín / Location
Balatonfüred
kikötő / Dock
versenyrendező / Principal Race Official
Sipos Máté
versenybíróság elnöke / Chairman of the Protest Committee
Zentai Zoltán
versenybíróság tagjai / Members of the Protest Committee
Sebestyén Bonifác

Online hirdetőtábla / Online Notice Board

nevezés / Entry

A nevezés az info@mvmse.hu címre küldött e-mailben adható le, a nevezési határidő: 2020. szeptember 4. 14.00 óra. Nevezni a rendező egyesület által a klubvezetők és klubedzők részére megküldött formadokumentumon lehet. A nevezési lapokat teljes körűen kitöltve, aláírva és szkennelve szükséges megküldeni! A nevezés abban az esetben érvényes, ha a nevezési díj átutalására a nevezési határidő végéig sor kerül.

A Magyar Vitorlás Szövetség a koronavírus okozta járványhelyzetre tekintettel kiadott ajánlásaival összhangban helyszíni nevezésre nem kerül sor, a verseny helyszínén kizárólag a nevezési csomagok átvétele történik meg edzők közreműködésével.

A nevezési csomagok és a csoportbeosztáshoz szükséges jelölőszalagok helyszíni átvételének időpontja: 2020. szeptember 4. 17.00-20.00 között (Koloska Kikötő, 8230 Balatonfüred, Kouvola utca 1.)

Közlemények

Eredmények

A verseny hivatalos fotósa / Photos By

Cserta Gábor

Kapcsolat

06 20 / 259 3897
06 20 / 268 0993

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.